Laserspill

Når du skal spille laserspill på Megazone får du først på deg en vest og en laserpistol. Sammen med laget ditt kan du gjøre deg klar til å entre labyrinten. Der det pumpes musikk, røyken flyter og lysblinkene blander seg med laserstrålene. Nå gjelder det å være både rask og smart, og helst spille sammen med dem du har på lag. Legg opp en taktikk, der dere støtter og dekker hverandre - det er viktig at dere kjemper som det laget dere faktisk er. Laserspill er for mange den første opplevelsen av at flere kan jobbe sammen som ett fungerende lag - og det er moro å oppleve!

Pris kr 70 pr 12 minutter. Vår erfaring er at det er heftig gøy, men for mange så er det bedre med 2 ganger 12minutter enn 20 minutter

Prisen Kr 100.- pr person ( 20 minutter) max. 18 personer

Tilbud hverdager man.- fre. før kl 16 :

1 laserspill og en serie bowling kr 100.-( minst 6 personer)

laservesten har 6 treffpunkt. de registrerte treffene gir deltakerene induviduel score.

Etter laserspillets slutt får man resultatet både for laget og induelt.

Laserspill oss Megazone er verken farlig eller vanskelig.

Megazones laservåpen og - stråler er godkjent som ufarlig av Statens strålevern. Det er viktig for oss å understreke at vi aldri setter noen i fare med laserstråling, de er en klasse som ikke utsetter øyene for for mye lys.

Laserspill passer for alle slags grupper som er ute etter å ha det moro; bursdagsselskaper, utdrikningslag eller firmafest.