Prøv Hyperbowling helt gratis!

00 dager 00 timer 00 minutter 00 sekunder

Registrer deg her og få gratis Hyperbowling

Kontakt

Antall spillere

Ønsket tidspunkt OBS! Siste dag i dag!

Rettningslinjer for gratis deltakelse:

- Du må være klar med bowlingsko på til avtalt tid.
- Det beregnes 10 min spilletid per person
(er de 3 stk får de en halvtime, er de 6 stk så får de en time osv.).
- Alle under 16 år må ha følge av foresette.
- Kun 1 gang gratis pr. person.

* Ved å melde deg på gratis hyperbowling tillater du Arendal Bowling å bruke oppgitt epost til å sende deg nyhetsbrev, informasjon om kampaner, og gode tilbud.
Du kan når som helst melde deg av epost listen.


Hyperbowling er lett å lære, lett å spille og lett å mestre. Du trenger ikke flere strikes/spares på rad for å få en høy poengsum. Du slipper å bli frustrert over at kula går i renna. Det er nemlig meningen at kantene skal bli brukt som en del av spillet!
HyperBowling er veldig ulikt ordinær bowling, siden du med intensjon treffer kantene for å gange opp poengene. Med mye lys og action på banene, det visuelle på skjermene, og de funksjonelle konsollene blir dette en unik opplevelse hver gang du spiller!


Arendal-Bowling-Hyperbowling-logo


HyperBowl: Start her for å utforske en helt ny verden av bowling. Sikt på de fargede målene langs kantene på banen og multipliser poengene dine. Det kan se lett ut i begynnelsen men pass på, det blir vanskeligere for vert nivå.

HyperBowl PRO: Her får du servert en utfordring! De fargede målene langs kanten vil nå bevege på seg, øke og minske i størrelse. Perfekt for de med konkurranse i blodet.

HyperSquad: Perfekt for vennegjengen, firmafesten og andre grupper som vil spille på lag og konkurrere. Dette er et strategisk lagspill med mye variasjon, som gir en garantert vellykket opplevelse.

HyperActive: Et ellevilt spill der fargemålene langs kanten stadig forandrer seg. Her gjelder det å sikte godt, og så trenger man en god porsjon flaks for å vinne. Pass opp for maskotten Buster, som stjeler poengene dine om du treffer det røde feltet. Perfekt for grupper med barn!

Arendal-Bowling-Hyperbowling-see-it-play-it-live-it